Home - Even Voorstellen - Contact


Workshop djembe - Trommelles in Rotterdam

Wilt u een djembe workshop organiseren? Salsa Rotterdam Events biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met de Afrikaanse percussie en Afrikaanse muziek.

Gedurende een prachtig uur zijn jullie in het mysterieuze Afrika.


djembe twee mannen

De Djembé (trommel) is een van de bekendste percussie instrumenten. Deze is voornamelijk afkomstig is uit West-Afrika. Een boomstam wordt uitgehold en bespannen met een geitenvel.
Goed kunnen trommelen in Afrika is van groot belang. Zo kunnen mensen uiting geven aan hun samenhorigheidsgevoel en emoties bij rituelen.djembe a.s. bruid

Meer foto's:
Bedrijfsuitje Foto's
Verjaardagscadeau Foto's
Vrijgezellenfeesten Foto's


Beschrijving workshop
De djembé heeft als geen ander instrument de beat van de baarmoeder in zich. Daarom brengt de djembé je heel snel naar het gevoel dat je alles in je hebt en dat je gedragen wordt.
De djembé is de meest ongekunstelde trommel; al snel speel je er verschillende ritmes op. Het samen toewerken naar een muziekstuk geeft onderweg vaak veel hilariteit en uiteindelijk beleven alle deelnemers een fijn ritmisch harmonisch gevoel.Bedrijfsfeest
 in Rotterdam 
Personeelsuitje en trommelen. Dit wordt vaak gevraagd. Het is niet alleen 'veilig' achter een trommel zitten, maar het brengt ook sfeer en gezelligheid. Sommige van uw collega's kunnen zich onverwachts ontpoppen of vertonen nog niet eerder ontdekte kwaliteiten. Uw collega's komen goed los en de dag of avond vervolgt een spetterende weg! Ook goed voor een verfrissende onderbreking van uw meeting of vergaderdag.

Bachelorsparty in Rotterdam 
Tegenwoordig is een percussieworkshop helemaal in om je vrijgezellenfeest op te luisteren! Een goede, ontspannen, muzikale kennismaking met elkaar en veel plezier gegarandeerd!

Scholen / CKV-dag
Lekker hard trommelen op zo'n Afrikaans instrument! En ook met z'n allen een muziekstuk neerzetten! Onder ervaren leiding beleven de scholieren een leuke muziekles met elkaar.

Hoe werkt het?
Meestal heb je voor de vrijgezellendag, het bedrijfsuitje of ander feest al een bepaalde datum op het oog. Wij houden daar natuurlijk graag rekening mee. Wees er daarom vroeg bij!MUZIEKWORKSHOP AFRIKAANS TROMMELEN

Datum

naar voorkeur

Tijdstip

naar voorkeur

Lokatie

Studio. Landelijk flexibel.

Duur workshop

1 uur

Prijs*

Vanaf €29,50 p.p. incl. huur instrument

Geschikt voor
onder meer

Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiefeest, scholen, vriendinnendag, CKV-dag, cultuurdag

*Voor scholen gelden speciale lagere tarieven bij afname van meerdere workshops muziek en/of dans. Vraag naar een prijsopgave. Ook kunt u betalen met cultuurbonnen. Geef dit dan bij uw aanvraag aan.


ARRANGEMENT DJEMBE & DINER

Datum

naar voorkeur

Tijdstip

naar voorkeur

Duur arrangement

minimaal 3 uren

Lokatie

Verschillende lokaties met elk een eigen bijzondere sfeer, unieke omgeving en specialistische keuken: Mediterraans, Amerikaans, Braziliaans, Spaans, Afrikaans, Surinaams, Frans, Turks, Marokkaans. 
Of op een boot!

Prijs arrangement

Vanaf €47,50 p.p. incl. huur instrument

Geschikt voor
onder meer

Vrijgezellenuitje, bedrijfsfeest, familiedag, vaderdag

De percussielessen inclusief eventuele catering zijn ook mogelijk bij u thuis, op school, op uw eigen feestlocatie of een party-centrum bij u in de buurt. Vraag dan naar een prijsopgave

Om ons aanbod voor particulieren betaalbaar te houden, zijn de vermelde prijzen inclusief BTW.


Hoe nu verder?

1) Vragen? Klik hier

2) Offerte? Klik hier 

3) Boeken? klik hier

4) Op zoek naar méér aanbiedingen? klik hier
Vroegboekkorting is óók mogelijk. Vraag ernaar! 

Alvast veel plezier!