Home - Even Voorstellen - Contact


NIEUWS
Update 16-05-2009Wij  hebben een nieuw Afrikaans Restaurant:

Viva Afrika
Nieuwe Binnenweg 153
Rotterdam.

Om nog meer smaak te bieden met een verdere uitbreiding met nieuwe smaakvolle Afrikaanse lekkernijen.

Combineer uw lunch, diner of borrel met een ludieke, muzikale en gezellige workshop van SalsaRotterdam Events.

Op zijn Afrikaans!

______________________________________________________

Danslessen salsa voor
alleenstaande moeders

SalsaRotterdam Events maakt het voor alleenstaande moeders –praktisch gezien- mogelijk om salsalessen in Rotterdam te volgen: klik hier voor méér info.

_____________________________________________________

______________________________________________________

zaterdag 30 mei 2009

Sabarworkshop in Utrecht door Sophie
met live percussie!


zaterdag 30 mei 2009
Afrikaanse dansworkshop in Utrecht

Docente: De dansworkshop in Utrecht wordt gegeven door Sophie Schouwenaar. Een “toubab” (blanke) uitleg van ritmes, techniek en snelheid heeft grote voordelen!
Deze Afrikaanse dansles in Utrecht is een goede kennismaking met sabar op live percussie. Voor de meer gevorderden leerzaam om ritmes te leren herkennen en je timing te perfectioneren.

Djembe begeleiding Afrikaanse live muziek: De Afrikaanse dansles in Utrecht wordt begeleid door Mamour Seck en Morcoumba Ndiaye Rose. Mamour Seck groeide op in een Guëwel (Griot) milieu in Pikine, de wijk van Dakar waar de grootste artiesten vandaan komen. Op 16 jarige leeftijd kwam Mamour met zijn oom Doudou N'Diaye Rose naar Nederland om te spelen op het kinderwereldfestival in Amsterdam. Hij heeft gespeeld met internationale muzikanten als David Murray, Arthur Blythe, Larry Carlton, Youssou N’dour, Baaba Maal maar ook grote Nederlandse muzikanten als Hans Dulfer, Jan Akkerman, Jan Kuiper en anderen. www.mamourseck.com
Morcoumba is de zoon van Aly Ndiaye Rose en de kleinzoon van Doudou Ndiaye Rose, beiden legendes op het gebied van sabar. Ook Morcoumba toerde de hele wereld over. Beiden zijn zeer ervaren sabarspelers en dansbegeleiders. Betere begeleiding kun je niet hebben, daarom werken we ook samen!

Komt allen! Geef je snel op, want vol=vol!

Niveau: beginners en gevorderd
Locatie: Touchée, Adelaarsstraat 13, 3514 CA, Utrecht
Prijs: €30,- p.p.

Voor meer info of inschrijving, mail gerust naar: info@salsarotterdam.nl

 

27 okt t/m 2 nov 08

Rotterdam Flamenco Biënnale 2008

De Flamencobiënnale strijkt voor het eerste neer in Rotterdam met een keer aan internationale artiesten, waarvan velen nog nooit eerder te zien waren in Nederland, zoals danseres Fuensanta 'La Moneta' die haar Nederlandse debuut in de Doelen zal maken. Een week lang flamenco met grote sterren en jong talent, die de voorhoede van de flamenco vormen in Spanje en Nederland.
www.flamencobiennale.nl

Flamencobiënnale Nederland 2008
19-8-2008 De tweede editie van dit grootschalige muziek- en dansevenement vindt plaats van 26 oktober t/m 2 november in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

 

Een week lang flamenco met grote sterren en jong talent, die de voorhoede van de flamenco vormen in Spanje en Nederland. Traditie en experiment ontmoeten elkaar verrassend in spraakmakende voorstellingen waarin de grenzen worden afgetast door een nieuwe lichting flamencomakers. De Flamencobiënnale Nederland is flamenco in kruisbestuiving met jazz, hedendaagse dans en muziek en andere muzikale werelden. Met de I Flamencobiënnale Nederland werd in 2006 een klinkend startschot gegeven voor een flamencofestivaltraditie in Nederland. De 2008 editie wordt weer een baanbrekend feest van flamenco in al haar verschijningsvormen. De spannendste ontwikkelingen in de Flamenco in Nederland in een nu al internationaal toonaangevend tweejaarlijks flamencofestival.

Met dansvoorstellingen, concerten, lezingen door Spaanse en Nederlandse musicologen, flamencofilms, workshops, masterclasses, exposities en afterparties. Voor de kleintjes zijn er speciale kinderflamenco-voorstellingen.14 november 2008

Rotterdam: NOCHES DE TANGO concert, workshop en tangosalon

Astillero De tango huilt, gilt, jankt en is soms de waanzin nabij. Astillero legt dat gevoel nog eens onder een vergrootglas. De band is naar eigen zeggen een ‘gekkenhuis’ van piano, zang, bandoneóns en strijkers. De jonge muzikanten, van wie er twee gecomponeerd en gearrangeerd hebben voor het tango-orkest van Fernandez Fierro, schrijven prachtig opgebouwde, ritmische tango’s met heftige, moderne teksten. Geen fusion, geen elektronica, maar pure, nieuwe tango. Met op de achtergrond, om de krankzinnigheid kracht bij te zetten, beeldschone projecties. Aansluitend tangoworkshop voor beginners door Tangodansschool Cuartito Azul en een tangosalon.

Vr 14 nov, 20.15, De Doelen, €21,-
http://www.doelen.nl/ADVERTENTIES
MediationRotterdam: Mediation, Conflictbemiddeling, Training & Coaching
Hervind het gezamenlijke ritme met uw werknemer, (zakelijke) partner of patiënt: www.mediation-rotterdam.nl
Al snel gaat u in goede verstandhouding weer verder. Daardoor geringe kosten.