Home - Even Voorstellen - Contact
zaterdag 29 november 2008

SalsaRotterdam Events laat jullie graag weten dat Sophie Schouwenaar sabardansworkshops met live percussie in Utrecht geeft.

Mis deze unieke kans niet!

Sabarworkshop in Utrecht door Sophie
met live percussie!


Afrikaanse dansworkshop Utrecht en Amsterdam

Docente: De dansworkshop in Utrecht wordt gegeven door Sophie Schouwenaar. Een “toubab” (blanke) uitleg van ritmes, techniek en snelheid heeft grote voordelen!
Deze Afrikaanse dansles in Utrecht is een goede kennismaking met sabar op live percussie. Voor de meer gevorderden leerzaam om ritmes te leren herkennen en je timing te perfectioneren.

Djembe begeleiding Afrikaanse live muziek: De Afrikaanse dansles in Utrecht wordt begeleid door Mamour Seck en Morcoumba Ndiaye Rose. Mamour Seck groeide op in een Guëwel (Griot) milieu in Pikine, de wijk van Dakar waar de grootste artiesten vandaan komen. Op 16 jarige leeftijd kwam Mamour met zijn oom Doudou N'Diaye Rose naar Nederland om te spelen op het kinderwereldfestival in Amsterdam. Hij heeft gespeeld met internationale muzikanten als David Murray, Arthur Blythe, Larry Carlton, Youssou N’dour, Baaba Maal maar ook grote Nederlandse muzikanten als Hans Dulfer, Jan Akkerman, Jan Kuiper en anderen. www.mamourseck.com
Morcoumba is de zoon van Aly Ndiaye Rose en de kleinzoon van Doudou Ndiaye Rose, beiden legendes op het gebied van sabar. Ook Morcoumba toerde de hele wereld over. Beiden zijn zeer ervaren sabarspelers en dansbegeleiders. Betere begeleiding kun je niet hebben, daarom werken we ook samen!

Komt allen! Geef je snel op, want vol=vol!


Voor meer info of inschrijving, mail gerust naar: klik hier