Home - Even Voorstellen - Contact

Even voorstellen: Chantal KlarholzEen rasechte Zoetermeerder ben ik, alhoewel ik in Leidschendam geboren ben, op 14 juni 1984.

Al sinds mijn 4de jaar dans ik veel verschillende stijlen. Op mijn 11de jaar maakte ik kennis met Streetdance. Sindsdien ben ik daar helemaal 'verslaafd' aan. Op mijn 12de volgde ik de FaFa Showdance Academy. Hier heb ik o.a. de techniek van klassiek en jazz geleerd. Na FaFa wilde ik graag andere stijlen leren kennen. Bij de musical-opleiding in Arnhem heb ik kennisgemaakt met de basis van tapdansen en begon ik met salsalessen. Voor Streetdance volgde ik een speciale Streetdance-opleiding, TEC2Teach.
In dans blijf ik mij ontwikkelen, in september begin ik met een vervolgdansopleiding en de aerobics-opleiding.

Salsa heeft altijd mijn aandacht gehad, omdat ik van een Antilliaanse familie kom, en ik verder wilde dan alleen de basisstappen en draaien, zoals je die van thuis uit mee krijgt.

Dit jaar ben ik begonnen bij Salsa Rotterdam, ik geef daar Salsa, Streetdance en Go Go Dance. Mijn motto is vooral lol hebben in de lessen, want daar draait het om! Met dansen kan je je helemaal ontspannen en je wordt er erg blij van, en dat is wat ik jullie in mijn les wil laten zien!